Yemen: Gazze Kırmızı Çizgimizdir

Yemen: Gazze Kırmızı Çizgimizdir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Yemen silahlı kuvvetleri sözcüsü yaptığı açıklamada, Gazze bizim kırmızı çizgimizdir ve Gazze’ye yönelik saldırı devam ederse düşmanın hayaline bile sığmayan hedefleri vuracaklarını bildirdi.

Habere göre; Yemen silahlı kuvvetleri sözcüsü şunu vurguladı: ”Gazze bizim kırmızı çizgimizdir ve Gazze’ye yönelik saldırı devam ederse düşmanın hayaline bile sığmayan hedefleri vuracağız.”

Yemen silahlı kuvvetleri sözcüsü Tuğgeneral Yahya Saree, Gazze’nin kırmızı çizgimiz olduğunu ve operasyonlarımızın devam edeceğini, bu saldırılara karşı kırmızı çizgimizin olmadığını vurguladı.

Tuğgeneral Yahya Saree de şunları söyledi: Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne tecavüzü devam ederse Yemen silahlı kuvvetleri, düşmanların hayal dahi edemeyeceği hedefleri hedef alacaktır!

Yahya Saari ayrıca şunları söyledi: Biz Gazze’yi kırmızı çizgimiz olarak görüyoruz, kutsallarımızı ve İslam’ı da kırmızı çizgimizdir ve onu savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz ve savunmaktan da geri durmayacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 − 2 =