Kanani: Siyonist Rejimin Askeri Saldırganlığına Yanıt Vereceğiz

Kanani: Siyonist Rejimin Askeri Saldırganlığına Yanıt Vereceğiz

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Kenani, Siyonist rejimin Şam’a yönelik bugünkü askeri saldırısını kınarken, İran’ın bu rejime uygun zaman ve yerde karşılık vereceğini söyledi.

Habere göre, İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, Siyonist rejimin bugün Şam’ın El-Mezeh yerleşim bölgesine yönelik 4 İranlı askeri danışmanın şehadetiyle sonuçlanan askeri saldırısını şiddetle kınadı. Bu yüksek rütbeli şehitlerin hefleri boşa gitmeyeceğini belirtti.

Bu saldırgan ve suç niteliğindeki eylemlerin siyasi, hukuki ve uluslararası takibine değinen Nasir Kenani, İran’ın Siyonist rejimin “organize terörüne” uygun zaman ve yerde karşılık verme hakkını saklı tuttuğunu açıkladı.

Suriye’nin egemenliği ve toprak bütünlüğünün defalarca ihlal edilmesi ve Suriye’deki çeşitli hedeflere yönelik saldırgan ve provokatif saldırıların artması, bu rejimin savaş alanında ve direniş güçlerine karşı mücadelede beceriksizliğini ve çaresizliğini gösterdiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 + 13 =