İsrailli protestocular Knesset’in ana girişini kapattı

İsrailli protestocular Knesset’in ana girişini kapattı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İsrailli protestocular, Knesset’in ana girişini kapatarak Netanyahu’nun kabinesinin görevden alınması ve Hamas’la bir esir değişimi anlaşması imzalanmasının gerekliliğini vurguladılar.

Habere göre, bugün İsrail medya kaynakları, Siyonist hükümetin kabinesini protesto etmek amacıyla onlarca İsraillinin bu rejimin Knesset (Parlamento) önünde toplandığını duyurdu.

Onlarca İsrailli, Netanyahu’nun kabinesini protesto etmek amacıyla bugün Knesset’in ana girişini kapatarak, Netanyahu’nun görevden alınmasını, derhal seçim yapılmasını ve direnişle esir değişimi anlaşması imzalanmasını talep etti.

Bu arada, Hamas hareketinin Beyrut’taki siyasi ofisinin başkan yardımcısı Salih el-Aruri’nin Siyonist rejim tarafından öldürülmesinin ardından Filistin direnişi, arabulucular aracılığıyla tutuklu değişimine ilişkin tüm müzakereleri durdurdu.

Gazze’deki İsrailli mahkumların aileleri, Netanyahu’nun istifasını ve erken seçim yapılmasını talep eden birçok protesto gösterisi düzenledi. Gazze’deki Siyonist mahkumların ailesi, işgalci rejimin savaş kabinesi için büyük bir zorluk haline geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 − five =