İsrail’in Hava Saldırısında 4 Suriye Vatandaşı Şehit Oldu

İsrail’in Hava Saldırısında 4 Suriye Vatandaşı Şehit Oldu

Acilnews’in yabanı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Suriye’ye düzenlediği drone saldırısı ve bu ülkenin 4 vatandaşının şehit olduğu haberi yer aldı.

Habere göre, Şam merkezli El-Mayadin kanalının bir muhabiri, Kuneytra vilayetindeki El-Baas kentinde 2 İsrail insansız hava aracının bir araca ateş açması sonucu 4 Suriye vatandaşının şehit olduğunu bildirdi.

Bu arada bölge medyası, Siyonist rejimin Lübnan’ın güneyindeki “El-Adisa” kasabası ile “El-Hayyam” kasabasının eteklerine yönelik topçu ve füze saldırılarının yeniden başladığını duyurdu.

Bugüne kadar Gazze işgalinin 63. gününde Gazze Şeridi’ndeki yerleşim bölgelerini bombalayan İsrail ordusu, hava saldırılarını yoğunlaştırdı; bu saldırılarda Refah, Han Yunus, Gazze Şehri ve Cebeliye’de onlarca Filistinli şehit oldu.

Hamas hareketinin askeri kolu İzzeddin El Kassam Tugayları, bir saat önce Gazze’de Filistinli sivillerin öldürülmesine tepki olarak işgal altındaki Tel Aviv ve Sderot şehirlerini füze saldırısıyla hedef aldığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twenty − 18 =