İsrail’den Yeni Bir İnsani Suç Daha; Han Yunus’ta 5 Barınağa Bombalı Saldırı!

İsrail’den Yeni Bir İnsani Suç Daha; Han Yunus’ta 5 Barınağa Bombalı Saldırı!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hamas İslami Direniş hareketi, Siyonist rejimin Han Yunus’taki 5 mülteci barınağını kasıtlı olarak bombaladığını ve çok sayıda Filistin vatandaşının kurban olduğunu duyurdu.

Habere göre, bugün Hamas İslami Direniş Hareketi, Siyonist rejimin Han Yunus’ta işlediği yeni suçu ortaya çıkardı ve işgalci ordunun doğrudan ve kasten beş mülteci sığınağını bombaladığını bildirdi.

El Cezire’nin verdiği bilgiye göre Hamas, Han Yunus’taki Filistin barınaklarının bombalanması sonucu onlarca kişinin şehit olduğunu ve yaralandığını duyurdu. Siyonist ordu, Filistinli vatandaşlardan bu merkezlere sığınmalarını istemiş ve bu merkezlerin güvenli olduğunu iddia etmiş ancak daha sonra bu korkunç suçu işlemiştir.

Hamas hareketi, Birleşmiş Milletler ve uluslararası toplumdan, Filistinli sivillere karşı işlenen korkunç suçların devam etmesi konusunda siyasi ve tarihi sorumluluğu üstlenmesini istedi. Ayrıca özgürlük değerlerine bağlı tüm özgür ülkelerden, işgalci liderleri uluslararası mahkemelerde yargılamalarını ve hesap vermelerini istedi.

Bu rapora göre bugün Siyonist rejim, Filistinli hastaları ve mültecileri korkutmak ve onları hastaneyi terk etmeye zorlamak amacıyla Han Yunus’taki Nasır Hastanesi binasını da bombaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × two =