İran’ın Şam Büyükelçisi: Suriye’deki İran merkezlerine saldırı olmadı

İran’ın Şam Büyükelçisi: Suriye’deki İran merkezlerine saldırı olmadı

İran İslam Cumhuriyeti’nin Suriye Büyükelçisi, bazı medya kuruluşlarının Şam’daki İran danışma merkezine saldırı yapıldığı yönündeki iddiaları yalanladı.

İran İslam Cumhuriyeti’nin Suriye Büyükelçisi Hüseyin Ekberi, bazı medyanın Şam’daki İran danışma merkezine saldırı düzenlendiği yönündeki iddialarına tepki gösterdi.

Bugün öğleden sonra Suriye Savunma Bakanlığı, Siyonist rejimin yeni bir saldırıyla Şam’da bir noktayı hedef aldığını, bunun sonucunda birkaç kişinin şehit olduğu ve yaralandığını duyurdu. Bu saldırının ardından bazı kaynaklar, İran’ın Suriye’deki bir danışma merkezine saldırı düzenlendiğini iddia etti.

Bu iddiaya yanıt olarak İran İslam Cumhuriyeti’nin büyükelçisi, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları yazdı: “Siyonist rejim savaş uçaklarının Şam’ın güney çevresine yaptığı bugünkü saldırıda, İran İslam Cumhuriyeti’nin hiçbir danışma merkezi hedef alınmadı.”

Ekberi şöyle devam etti: “Ayrıca hiçbir İran vatandaşı veya danışmanımız da şehit olmadı; Siyonistlerin kör saldırıları direniş ekseninin kararlığında bir halel oluşturmayacak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twenty + 17 =