Irak Direniş Cephesinden Siyonsit Rejime Füze Saldırısı

Irak Direniş Cephesinden Siyonsit Rejime Füze Saldırısı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Irak İslami Direnişi, birkaç gün önce gelişmiş El-Arqeb füzesiyle işgal altındaki Filistin’in merkezini hedef aldığını duyurdu.

Habere göre, Irak İslami Direnişi, son birkaç günde işgal altındaki Filistin’in merkezinde önemli bir hedefi hedef aldığını duyurdu.

El-Nucbe haber kanalı, Irak direnişine atıfta bulunarak, bu saldırının gelişmiş seyir füzesi olan El-Arqeb füzesi ile gerçekleştirildiğini, direniş güçlerinin Siyonistlere yönelik saldırılarının devam edeceğini bildirdi.

Irak El-Nucba Hareketi Sözcüsü Hüseyin El Musavi, bu saldırıların sebebini de şöyle anlattı: ”Direnişin amacı Amerika’nın bölgedeki planını bozmak ve Gazze işgalcisinin çabalarını etkisiz hale getirmektir.”

Irak İslami Direnişi geçtiğimiz Pazar günü yaptığı duyuruda, birkaç gün önce işgal altındaki Hayfa’daki hayati bir hedefi El-Arkab füzesiyle hedef aldığını ve bu operasyonu Gazze halkına yardım etmek amacıyla ve işgal altındaki Kudüs’te işlenen suçlara yanıt olarak gerçekleştirdiğini açıklamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × one =