Hatıra Fotoğrafının Laneti; 2 İsrailli Subay Daha Öldürüldü

Hatıra Fotoğrafının Laneti; 2 İsrailli Subay Daha Öldürüldü

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Bugün İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki kara çatışmasında iki subayın daha öldüğünü duyurdu ve Filistinlilerin evlerinde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ölen subayların sayısı dokuza çıktı.

Habere göre, Siyonist rejimin medyası, Gazze’de direniş güçleriyle yaşanan çatışmada Siyonist rejime ait iki subayın daha öldürüldüğünü bildirdi.

Siyonist Ordu, bu sabah yaptığı açıklamada, 12. Golani Tugayı komutanı Albay Seifi Şiov’un, Batı Şeria’nın Beytüllahim’in güneyinde yer alan Efrat kasabasından Han Yunus ve Teğmen Elkanah Neulander’de direniş güçleriyle çıkan çatışmada öldürüldüğünü duyurdu.

Bu iki subayın ölümü sosyal ağlarda işgalci güçler adına “Lana al-Thamz fi Gaza” (Gazze’deki resmin laneti) hashtag’iyle yankılandı. İsrail rejim ordusunun bu iki subayı, geçtiğimiz hafta Filistinli vatandaşların evlerinde hatıra ve provokatif fotoğraflar çekmişti. Bundan önce de Filistinlilerin evlerinde düzenlenen benzer bir eylem sonrasında iki subay ve yedi Siyonist asker öldürülmüştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 − 3 =