Ensarullah Lideri: Amerika Yalnızca Siyonist Lobinin Hizmetkarıdır

Ensarullah Lideri: Amerika Yalnızca Siyonist Lobinin Hizmetkarıdır

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Yemen devriminin manevi lideri, Amerika ve İngiltere’yi Siyonist rejimin suçlarının ana destekçileri olduğunu ve bu desteklere rağmen Siyonistlerin Gazze’de hedeflerine ulaşamadıklarını vurguladı.

Habere göre, Yemen Devrimi ve Ensarullah Hareketi’nin manevi lideri Seyyid Abdülmelik Bedr’eddin El-Husi, Siyonist rejimin son 104 günde Filistin milletine karşı 2 binden fazla cinayet işlediğini vurguladı.

El-Husi, ABD ve İngiltere’nin Siyonist suçlara karşı tutumunu ”nadir” olarak nitelendirerek şunları söyledi: ”Birleşmiş Milletler, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Birliği ancak İsrail’in haddini aşmayan açıklama ve kınamalarla yetindi.” dedi.

İslam ülkelerinin çoğunun Filistin ulusu için çok az şey yaptığını belirterek, İslami Ümmetin yararına, Filistin ulusunu tüm Müslümanların düşmanı olan ortak bir düşmanla yüzleşmede desteklemenin olduğuna dikkat çekti.

Düşmanın Gazze’deki hedeflerinin yanlış ve kötü olduğunu ve hepsinin başarısızlığa uğradığını vurgulayan Yemen devriminin lideri, şunları söyledi: ”İsrail’in Gazze’de suçlarını sürdürmeye cesaret etmesinin nedeni Amerika’dır.”

Husi, İngiltere’yi Siyonizmin eski kolu olarak nitelendirerek şunları söyledi: ”ABD Başkanı Biden da 7 Ekim’den (Aksa Tufanı operasyonunun başlamasından) sonra Siyonist düşmana desteğini doğrudan ifade etti. Ayrıca Amerikalıların uluslara karşı işlenen suçlarla ilgili siyah bir geçmişi var ve aynı zamanda ahlaki iflaslarıyla da tanınıyorlar.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × five =