Zarif: Netanyahu Tarihin Çöplüğüne Gitti!

Zarif: Netanyahu Tarihin Çöplüğüne Gitti!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Twitter hesabından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun görevden alınması ile ilgili mesaj paylaştı.

İran dışişleri bakanı ayrıca eski ABD Başkanı Donald Trump ve onun en İran karşıtı danışmanlarından ikisi olan Eski Beyaz Saray ulusal güvenlik danışmanı John Bolton ve eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo hakkında da mesaj paylaştı.

Zarif, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Netanyahu, İran karşıtı rezil suç ortakları Bolton, Trump ve Pompeo ile tarihin çöplüğüne gitti. İran hala gururlu. Bu kader, İranlılara zarar vermeyi amaçlayan herkes için birkaç bin yıl boyunca tekrarlandı. Yön değiştirmenin zamanı geldi.”

Bu sabah, Siyonist rejimin hükümet kurması için verilen sürenin dolmasına saatler kala, medya, Yash Etid partisinin lideri Yashir Lapid’in Siyonist koalisyondaki ortak Arap listesine katılmasıyla kendisinin kabine kurmak için gerekli şartları yerine getirdi, kabine listesini aldı ve Siyonist rejimin başkanına teslim edecek.

Siyonist medya, böyle bir kabinenin oluşumunu, Siyonist rejimin 12 yıllık Başbakanı olan Benjamin Netanyahu’nun sonu olarak yorumladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 + 16 =