Yüzlerce Yardım Görevlisi, Erbain Ziyaretçilerine Hizmeti Sağlamak İçin Sıraya Girdi

Yüzlerce Yardım Görevlisi, Erbain Ziyaretçilerine Hizmeti Sağlamak İçin Sıraya Girdi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hz.Hüseyin (a.s)’ın hareminin kulliye görevlileri yaptığı açıklamada, Hz. Hüseyin (a.s)’ın ziyaretçilerine maske dağıtmak ve çeşitli sağlık hizmetleri sunmak için türbesinin girişlerine özel ekipler konuşlandırıldığını duyurdu.

Hz. Hüseyin (a.s) türbesinin genel sekreter yardımcısı Afzal al-Şami, yaptığı açıklamada, Kerbela’ya gelen İmam Hüseyin (a.s) ziyaretçilerine en iyi hizmetleri, özellikle sağlık hizmetlerini sunmayı amaçladığını söyledi. Çok sayıda maskenin hazırlandığını ve ziyaretçilere 24 saat hizmet vermek için 700 görevlinin 26 ekibe ayrıldığını da sözlerine ekledi.

Al-Şami, acil durumları en yakın noktaya taşımak için özel nakliye araçlarının da hazırlandığını sözlerine ekledi. Bu hafta, Irak’taki Arbein karargahının bilgi ve siber uzay komitesi başkanı Muhammad Ali Anouşeh, Irak hükümetinin tam hazırlıkla ve hizmet, sağlık, güvenlik, sosyal ve refah departmanlarının sayısını artırarak kontrol noktaları açtığını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twenty + 2 =