Yunanistan’dan Hamas’la Mücadele İçin Amerika ve Tel Aviv’e Yardım

Yunanistan’dan Hamas’la Mücadele İçin Amerika ve Tel Aviv’e Yardım

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Pentagon’un Siyonist rejimin Hamas’la mücadelesine yardım etmek için Yunan hava üslerini kullandığını bildirdi.

Habere göre, ABD Hava Kuvvetleri’nin İsrail ordusuna yardım etmek amacıyla uçaklarını Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarındaki bir askeri üsse konuşlandırmayı planladığı bildirildi.

Yunan Kathimerini gazetesinin aktardığı haberde, Yunanistan’ın Elfsina şehrinde bulunan ABD üssünün, İsrail rejimine yardım edecek Amerikan askeri uçakları için bir ulaşım merkezi olması planlandığı bildirildi.

Bu eylemler, Siyonist rejim ile Hamas arasındaki savaşa yanıt olarak Pentagon’un Doğu Akdeniz ve Orta Doğu’ya daha fazla güç sevk ettiği sırada gerçekleşiyor.

Amerika Savunma Bakanı Lloyd Austin, Cumartesi günü Batı Asya üslerinde Patriot füze savunma sistemlerinin konuşlandırılmasını emretti.

Ayrıca, Hamas ile İsrail ordusu arasındaki çatışma devam ederken Pentagon (ABD Savunma Bakanlığı) çarşamba günü İsrail ordusuna 2 adet Demir Kubbe füze savunma sistemi göndermeyi planladığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen − 1 =