Yemenli Yetkili: Füze gücümüz saldırganlara ait her noktayı yok edebilir

Yemenli Yetkili: Füze gücümüz saldırganlara ait her noktayı yok edebilir

Yemen Yüksek Siyasi Konseyi Başkanı, bu ülkeye saldıran ülkeleri bu maceraperestlik konusunda uyardı ve bu ülkelerin hiçbir kısmının Yemenli füzelere karşı güvende olmadığını söyledi.

Yemen Yüksek Siyasi Konseyi Başkanı Mehdi El Meşşat, bu ülkeye saldıran tarafları eylemleri ve maceraperestlikleri konusunda uyardı.
Hudeyde vilayetinde düzenlenen büyük toplantıda konuşan El Meşşat, “Yemen’in füze gücü, Yemen’in herhangi bir noktasından saldırgan ülkelerin herhangi bir şehrinde bulunan herhangi bir hedefi vurma ve imha etme kabiliyetine sahiptir, hatta kontrolümüz altında olmayan alanları da dakik bir şekilde vurabiliriz.” dedi.
Yemen Yüksek Siyasi Konseyi Başkanı bu vilayette ilk etapta 20 megavatlık güneş enerjisi santralinin açılacağını duyurarak, aynı miktarla ikinci etabın da yakında başlatılacağını söyledi.
Yemenli yetkili ayrıca “Yemen halkını hayal kırıklığına uğratmak için birçok çaba gösteriliyor ama Yemenliler işleri yönetme ve zor günlerin insanıdır ve düşmanlar da bunu biliyor.” şeklinde konuştu.
Yemen’deki savaşın bazı taraflarının taleplerine de değinen Meşşat, şunları söyledi: “Savaş ortamında barışın gerekliliklerini öne sürmek tuhaf yanılgılardan biridir ve bu mantıklı değildir olamaz da.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eighteen − 8 =