Yemenli Lider: ABD Saldırılarına Tereddüt Etmeden Karşılık Vereceğiz

Yemenli Lider: ABD Saldırılarına Tereddüt Etmeden Karşılık Vereceğiz

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin milletine karşı işlenen suçlarda Siyonist lobinin ve ABD’nin suç ortaklığına değinen Yemen devriminin ruhani lideri, batılı ülkelerin bu suçlara karşı tutumunun da utanç verici olduğunu vurguladı.

Habere göre, Yemen devriminin manevi lideri Seyyid Abdülmelik Bedir el-Din el-Husi, Siyonist lobiyi Müslümanların baş düşmanı olarak değerlendirerek şunları söyledi: “Mescid-i Aksa’ya saldırı dinimize ve milletimize yapılan bir saldırıdır.”

Yahudilerin sadece Filistin milletinin değil, aynı zamanda tüm Müslümanların da düşmanı olduğuna dikkat çeken Husi, şunları vurguladı: Suudi Arabistan [Amerika’ya] yüz milyarlarca dolar verdi, bu yüzden buna inek sağmak diyorlar. Bu unvan Amerikan tarzı bir onur madalyasıdır.

Yemen lideri, Siyonistlerin son 75 yılda Filistin milletine karşı en iğrenç suçları işlediğini bildirdi. Batılı ülkelerin bu suça karşı tutumu da utanç verici olduğunu açıkladı.

Yemenli lider, Amerikan ordusuyla çatışmaktan kaçınarak şunları söyledi: “Amerikan saldırılarına karşılık vermekten çekinmeyeceğiz. Herhangi bir Amerikan saldırganlığına verilecek yanıt, yalnızca 24’ten fazla insansız hava aracı ve çok sayıda füzeyle gerçekleştirilen son operasyon düzeyinde olmayacak, aynı zamanda çok daha yüksek düzeyde olacaktır. Yemen halkı Amerika’dan korkmuyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 − four =