Yemenli Bakan: İsrail Rejimi Kendisine Cehennemin bütün Kapılarını Açtı

Yemenli Bakan: İsrail Rejimi Kendisine Cehennemin bütün Kapılarını Açtı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti Enformasyon Bakanı, işgalci İsrail rejiminin, Filistin direniş hareketinin Hamas siyasi büro başkanına suikast düzenleyerek kendisine cehennemin tüm kapılarını açtığını duyurdu.

Habere göre, Ensarullah Hareketi’ne bağlı Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti’nin Enformasyon Bakanı Zeyfullah El Şami, El-Alam Network’e verdiği özel röportajda şunları söyledi: İşgalci İsrail rejimi hedefine ulaşmada ciddi bir başarısızlık yaşadı.

Bu rejimin küresel düzeyde yenilgiye uğratılması ve Filistin’in Gazze Şeridi’ndeki zaferinin ardından Binyamin Netanyahu ve kabinesi, direniş eksenini, dolayısıyla Yemen’i, Lübnan’ı vurmak için topyekun ve kapsamlı bir savaş başlatmaya çalıştı. Suriye, Irak ve son olarak Tahran, dünyaya bu rejimin hala güçlü olduğunu göstermek için saldırdı.

El Şami şunu vurguladı: Direniş ekseni güç, varlık ve etkinlik açısından ilerlemektedir ve er ya da geç birçok saldırı ve darbe İsrail’e yönelecektir.

Bu Yemenli bakan, İsrail işgalcilerinin, özellikle Arapların ceplerinden büyük miktarda para harcayarak ve Arap hoparlörlerini kullanarak Şiiler ve Sünniler arasında bir savaş başlatmak için büyük çaba sarf ettiğini, ancak Aksa Tufanı operasyonunun ve kendi içinde tutarlı ve entegre çabaların olduğunu açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen + 18 =