Yemen’de ‘Zorbalığa Karşı Haykırış’ Yürüyüşü Düzenlendi

Yemen’de ‘Zorbalığa Karşı Haykırış’ Yürüyüşü Düzenlendi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Yemen halkı Cuma günü geniş çaplı “Zorbacıya karşı haykırış” yürüyüşü düzenledi.

Yemenliler, Saada’da Zorbalığa Haykırışın yıl dönümü dolayısıyla büyük bir yürüyüş düzenledi. Bu yürüyüş, halkı Küresel Zorbalığa Direniş Cephesi’nin hedefi ve bu sloganın önemi ve Siyonist işgalci rejime karşı durma ihtiyacı hakkında bilgilendirmeyi ve saldırganlık ve kibirli hırsların planları ve boyutları hakkında kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Yemen’in zaferine kadar savaş meydanlarını sürdürmek, ayakta durmak ve desteklemek ve Yemen’i diğer saldırganlardan temizlemek de önemlidir.

Törende yer alan Yemenli bir isim olan İbrahim el-Obaidi, Yemen’e yönelik saldırganlığın Yemen halkının ABD hegemonyasına karşı direnişinden kaynaklandığını ve Saada eyaletinin halkının Yemen’e ve liderliğine sadık olması nedeniyle dimdik ayakta olduğunu söyledi.

Bir diğer Yemenli isim, Sar-ud-Din Amer, Yemen halkının, Yemen’in işgalinin bir Amerikan komplosunun parçası olduğunu kanıtlamak için zorbalığa karşı durmayı canlandırdığını söyledi.

Yürüyüşe katılanlar kapanış konuşmalarında Filistin’in mazlum halkına verdikleri desteğin devam ettiğini ve cihada ve direnişe bağlılıklarını vurguladılar.

Ayrıca Siyonist rejimle ilişkileri normalleştirme tehlikesi konusunda uyarıda bulundular ve yalnızca İslam ümmetinin düşmanlarının çıkarına olan sahte bir barış çağrısı olduğunu vurguladılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 + 16 =