Yemen Halkı Suudi Koalisyon Saldırılarını Kınamak İçin Sokaklara Döküldüler

Yemen Halkı Suudi Koalisyon Saldırılarını Kınamak İçin Sokaklara Döküldüler

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Yemen halkı, Suudi koalisyonunun saldırılarını kınamak için bugün büyük bir yürüyüş düzenledi.

Eyalet yetkililerinin de katıldığı mitingde Yemen vatandaşları, ABD-Suudi-Emirlik koalisyonunun korkakça saldırılarına karşı Yemen ordusuna desteklerini vurguladılar.

Özgür Yemen halkının saldırganların saldırılarını büyütmekten korkmadığını ve saldırıya saldırıyla karşılık vereceğini vurgulayan sloganlar attılar.

Yürüyüşe katılanlar, çocuklarını savaş meydanlarına göndermek için genel seferberlik ilan ettiklerini de duyurdular ve silahlı kuvvetlere canları ve mallarıyla destek olmaya devam edilmesi gerektiğini vurguladılar.

Yemenli yetkililer, Amerikalıların ve şer terör koalisyonunun bugün Yemen halkının sokaklardaki varlığının mesajını anlaması gerektiğini, çünkü Yemen halkının çocuklarının kararlılığının ve iradesinin saldırganlıkla kaybolmayacağını vurguladı.

Uluslararası Kızılhaç Komitesi , bugün Yemen’de Suudi-Emirlik koalisyonu tarafından düzenlenen hava saldırılarında üçü çocuk olmak üzere 60’tan fazla kişinin öldürüldüğünü doğruladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × 5 =