Yemen: Bütün Seçeneklerimiz Masada Ve Sürprizler Yolda

Yemen: Bütün Seçeneklerimiz Masada Ve Sürprizler Yolda

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Yemen Yüksek Siyasi Konseyi başkanı Mehdi El-Meşa bir televizyon röportajında ​​şunları söyledi: “Düşman aklın ve mantığın sesine kulak vermezse sekizinci yılın sürprizlerle dolu geçmesini bekliyoruz. Bütün seçeneklerimiz masada ve sürprizler yolda; Ama düşmanın aklın sesini duymasını umuyoruz.”

El-Meşhat, “Kuşatmayı kırma ve tarafsız bir ülkede diyaloga hazır olduğumuzu duyurma operasyonunun, İşbirliği Konseyi’nin Riyad’da sözde Yemen barış zirvesi düzenlemesi düzenlemeleriyle hiçbir ilgisi yok.” dedi.

Yemen Yüksek Siyasi Konseyi başkanı, “Kapsamlı bir çözüme ulaşmak için ciddi çaba gösterilmesi çağrısında bulunuyoruz ve Riyad zirvesi için düzenlemeler barış yönünde değil. Barış süreci ciddi olsaydı, katılmaya hazır olurduk.” dedi.

El-Meşhat, “Düşmanlar hırslarının peşinden koşarken, halkımız için her düzeyde elde etmeye çalıştığımız haklara sahibiz” dedi.

Kapsamlı bir siyasi çözüme ve Yemen’e yönelik tüm saldırganlık tezahürlerine son verecek açık ve doğru görüşleri defalarca sunduk” dedi.

Ayrıca “Güvenlik Konseyi toplantısından önce BM temsilcisine insani bir öneri sunduk; Ne yazık ki, hiçbir yanıt alınmadı.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 − three =