Uydu Görüntüleri Siyonistleri Rezil Etti

Uydu Görüntüleri Siyonistleri Rezil Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Cenevre Arap Siyasi ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Müdürü yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”Bu rejimin gizlemeye çalıştığı İran operasyonunda oluşan zararın çok büyük olduğudur.”

Habere göre, Cenevre Arap Siyasi ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Müdürü Riyaz Siddavi, El-Alam haber kanalına verdiği röportajda şunları söyledi: Siyonist rejimin başbakanı Binyamin Netanyahu, şehit Seyid Hasan Nasrallah’ın öldürülmesiyle direnişin ve Hizbullah’ın işini bitirdiği yanılsamasına kapılmıştı. Ama İran, süpersonik füzeleri ateşleyerek unutulmaz bir ders verdi. Çünkü bu füzeler Siyonist rejime birkaç dakikada 1400 kilometre yol kat etti.

Siddavi şöyle devam etti: Uydu görüntüleri, düşmanın iddiasının asılsız olduğunu kanıtlamış, siyonist binalarına, F-22 ve F-35 uçaklarına büyük zararlar verildiğini göstermiş, hatta İsrail gazetesi Ma’ariv bile rejimin bu iddiasını itiraf etmişti.

Bu saldırıda hava savunması hasar görmüş ve düşmanın İran’ın karşı saldırısının yeniden başlamasından korkması nedeniyle hizmet dışı bırakılmış ve henüz İran’ın saldırısına yanıt verememiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one + 7 =