Tümgeneral Selami: İran’ın düşmanları siyasi savaşta da mağlup olacak

Tümgeneral Selami: İran’ın düşmanları siyasi savaşta da mağlup olacak

İran İslam Devrim Muhafızları Başkomutanı, Tümgeneral Hüseyin Selami Cuma günü İran’da en muhteşem siyasi destanın yaratılacağını söyledi.

Muhabirimizin bildirdiğine göre kutsal Cemkeran camiinde ve İmam Zaman’ın -as- aşıkları arasında konuşan Tümgeneral Hüseyin Selami İran halkının Cuma günü düşmana ağır bir tokat indireceğini ve düşmanın isteklerine zerre kadar değer vermediğini göstereceğini belirtti. 
İslami nizamın müstekbir güçlerin siyasi iradesinden bağımsız olarak oluştuğunu, bereketlendiğini ve otorite kazandığını belirten Tümgeneral Selami, “Müslümanların müstekbir güçlerin zorbalığından kurtulması, güçlerin alanını daraltan İslam Devrimi’nin temel misyonlarından biridir.” dedi.
Devrim Muhafızları Komutanı şunları ekledi: Düşmanlar, İslami nizamın  hedeflerinin gerçekleşmesini engellemek için tüm güçlerini kullandılar, fakat hangi taktiği kullansalar bile, bizim büyük halkımız İnkılâp İmamlarının hidayetiyle ve İmam Zaman’ın -as- inayetleri ile, onların hain emellerinin gerçekleşmesine engel olmuştur.
Komutan Selami, Siyonist rejimin Gazze’deki cinayetlerine da değinerek, şunları söyledi: Yok olmak bu rejimin kaçınılmaz kaderidir ve Allah’ın yardımıyla ve Filistin gençliğinin yoğun direnişiyle nihai zafer yakındır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen − fifteen =