Trump’a Emekli Askeri Çağrı: Sıkıyönetim İlan Et!

Trump’a Emekli Askeri Çağrı: Sıkıyönetim İlan Et!

Acilnews’in yabancı basına dayaarak sunduğu habere göre; ABD Başkanı Donald Trump’ı destekleyen bir dizi emekli ABD askerinin sosyal medyada sıkıyönetim ilan edilerek seçimlerin tekrarlanması veya oyların yeniden sayılması çağrısında bulundu.

Geçen Pazartesi, Beyaz Saray eski bir ABD Hava Kuvvetleri pilotu olan Scott Ogrid’i Uluslararası Güvenlik İşlerinden Sorumlu Savunma Bakan Yardımcısı olarak atandı.

Bir radyo röportajında ​​Ogridi, Barack Obama’yı ve bazı generalleri “yeminli sosyalistler” olarak nitelendirdi ve Cyanan News Network’ün araştırmasına göre, Hillary Clinton ve George Soros’un ABD başkanlık seçimlerinde dış müdahaleyi kolaylaştırdığını iddia etti.

Emekli Ordu Generali Michael Flynn ve Trump yönetiminin ilk ulusal güvenlik danışmanı, sağcı grup “We the People” a desteğini açıkladı ve tweetlerini yeniden yayınladı.

Grup, cumhurbaşkanına “sıkıyönetim ilanını derhal sınırlandırmaya, anayasayı geçici olarak askıya almaya ve ordunun oyları yeniden sayabilmesi için ülke seçimlerinin sivil kontrolünü kaldırmaya” çağırdı.

Grup yaptığı açıklamada, “Yalnızca ordumuza güvenebileceğimiz bir noktadayız, çünkü siyasi sınıfımız ve yozlaşmış mahkemelerimiz adil ve yasal bir şekilde hareket edemediklerini gösterdi.” Dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 − three =