Trump: Biden Deli ve Bunama Hastasıdır

Trump: Biden Deli ve Bunama Hastasıdır

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; ABD’nin şu anki başkanı Joe Biden ile ülkenin eski başkanı Donald Trump arasında ABD’de yapılacak parti içi seçimler arifesinde yaşanan gerilimin devamında, Trump, Joe Biden’a yanıt verdi.

Trump, Biden’ın Philadelphia’daki konuşması hakkında “Deli olmalı ya da bunama hastası olmalı” dedi.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Cuma günü sert bir konuşma yaparak Donald Trump’a karşı topyekün bir saldırı başlattı. Philadelphia’daki bir konuşma sırasında Biden, Trump ve Cumhuriyetçilerin Amerikan demokrasisi için mevcut açık tehlike olduğunu söyledi.

Biden, şiddete başvurmamayı tavsiye ederek, “Amerikan demokrasisine yönelik saldırıyı durdurmak size ve bana bağlı Amerika’nın bir dönüm noktasında olduğuna inanıyorum.”dedi.

Biden, Cumhuriyetçi Parti’nin “Amerika’yı Yeniden Büyük Yap” destekçilerinin ülkeyi geri almaya kararlı olduğunu söyleyerek seçme hakkının, mahremiyet hakkının, doğum kontrolü hakkının olmadığı bir Amerika’ya geri dönelim, dedi.

FBI ajanları, Donald Trump’ın Florida’daki Mar-e-Lago olarak bilinen konutuna baskın düzenledi ve bildirildiğine göre “çok gizli” belgeler buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen + 4 =