Telaviv’de Netanyahuya Karşıtı Gösteri

Telaviv’de Netanyahuya Karşıtı Gösteri

Medya kaynakları, Tel Aviv’de Siyonist rejim Başbakanına karşı gösteri düzenleneceğini ve Gazze’de bu rejimin tutsaklarının serbest bırakılması talebinde bulunulduğunu duyurdu.

Siyonist rejimin Filistin direnişi karşısında yenilgiye uğratılmasının ardından işgal altındaki topraklarda yaşayanların Netanyahu ve kabinesine yönelik nefreti arttı.

IRNA’nın haberine göre Siyonist medya, işgal altındaki bölgelerde yaşayan yüzlerce kişinin Pazar akşamı Tel Aviv’de gösteri düzenleyerek işgalci rejimin Başbakanı Binyamin Netanyahu aleyhine sloganlar attığını duyurdu.

Protestocular ayrıca Netanyahu kabinesinin Gazze’deki Siyonist rejimin mahkumlarını derhal serbest bırakmaya çalışmasını talep etti.

Yüzlerce yerleşimci de Cumartesi gecesi Tel Aviv’de gösteri yaparak Gazze’deki mahkumların derhal serbest bırakılmasını talep etti.

7 Ekim’de Mescid-i Aksa Fırtınası Savaşı başladı ve Hamas hareketinin askeri kanadı İzzeddin El Kassam güçleri, tam ölçekli bir operasyona dönüşen benzersiz bir operasyonla Gazze çevresindeki 10 Siyonist yerleşim birimine girdi. 

Bu operasyon şu ana kadar en az 1.500 Siyonistin ölümü, 5.000’e yakın Siyonistin de yaralanmasıyla sonuçlandı. Ayrıca yaklaşık 200 kişi de direniş tarafından esir alındı.​

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 + 9 =