Tel Aviv’de Siyonist Mahkumların Ailelerinin Gösteri Düzenledi

Tel Aviv’de Siyonist Mahkumların Ailelerinin Gösteri Düzenledi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Bu gece haber kaynakları, Siyonist mahkumların ailelerinin Tel Aviv’de gösteri yaptığını bildirdi.

Habere göre, Siyonist mahkumların aileleri, bu rejimin güvenlik kabinesi toplantısıyla aynı anda Tel Aviv’deki Savaş Bakanlığı karargahı önünde gösteri yaptı.

Protestocular, Siyonist yetkililerle Hamas arasında tutukluların serbest bırakılması konusunda derhal bir anlaşma yapılmasını talep etti.

Filistinli direniş grupları, İsrail rejiminin mevzilerine karşı Gazze’den Aksa Tufanı operasyonunu başlattı ve 24 Kasım 2023’de sona erdi. 45 gün süren çatışmaların ardından Hamas ile Siyonist rejim arasında esir değişimi amacıyla dört günlük geçici ateşkes sağlandı.

Savaştaki bu duraklama yedi gün sürdü ve 1 Aralık 2023’de geçici ateşkes sona erdi ve İsrail rejimi Gazze’ye yönelik saldırılarına yeniden başladı.

Bu rejim, Aksa Tufanına saldırılarına misilleme yapmak, yenilgiyi telafi etmek ve direniş operasyonlarını durdurmak amacıyla Gazze Şeridi’ndeki geçişleri kapatmış ve bu bölgeyi bombalıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ten + three =