Tel Aviv’de Netanyahu’ya Karşı Gösteri Düzenlendi

Tel Aviv’de Netanyahu’ya Karşı Gösteri Düzenlendi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Bugün binlerce kişi Tel Aviv’de Siyonist rejimin Başbakanına karşı bir gösteri düzenleyerek bu rejimin kabinesinden Gazze’deki esirlerin iade edilmesini istedi.

Habere göre, Gazze’kideki esirlerin aileleri ve işgal altındaki bölgelerde yaşayan binlerce kişi Cumartesi günü Tel Aviv’de Netanyahu’ya karşı büyük bir gösteri düzenledi.

Göstericiler, Gazze Şeridi’ndeki tutukluların serbest bırakılması konusunda direniş gruplarıyla anlaşmaya varılmasını talep etti.

Bu arada Jerusalem Post dün gece geç saatlerde şöyle bir haber yayınladı: “Katar, anlaşmanın ilk aşamasında Hamas’tan 50 rehinenin alınmasını ve birkaç haftalık ateşkes sağlanmasını önerdi.”

Bu İbrani medyası, ayrıntıları henüz yayınlanmayan bu planın ikinci aşamasını haber yaptı, ancak bu aşamanın oluşması İsrail askerlerinin Gazze’den çekilmesine yol açacaktır.

Diğer siyonist haberlerde ise Mossad başkanı David Barnia, İsrail kabinesine Hamas’ın 50 çocuk, kadın ve yaşlı mahkum karşılığında 20-30 günlük ateşkes istediğini bildirdi.

Dün geceden bu yana İsrail medyası, Hamas’ın başlangıçta Katar’ın planına dayalı görüşmelere başlamayı kabul ettiğine dair haberler yayınlıyor ve Tel Aviv yetkililerinin de, tabii ki resmi olarak kendilerine sunulmamış olan bu öneri üzerinde düşündüklerini söylüyor. henüz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × 5 =