Tel Aviv Metro İnşaat Şirketi Siber Saldırının Hedefi Oldu

Tel Aviv Metro İnşaat Şirketi Siber Saldırının Hedefi Oldu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Haber kayanaklarıTel Aviv Metrosu’nun inşaat şirketine karşı büyük bir siber saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Siyonist rejim İsrail’in  ana altyapıları son aylarda sürekli siber saldırılara sahne olurken, aynı zamanda terör rejiminin askeri, güvenlik alanlarında da siber saldırılar bu rejimin kaygılarına neden olmaktadır.

Siyonist internet sitesi Walla Pazartesi günü bir haberde, Tel Aviv metro inşaat projesinin tamamlanmasından sorumlu bir şirkete siber saldırı düzenlendiğini yazdı.

Habere göre hacklenen bilgiler arasında Çinli şirketin inşa ettiği şehir içi metronun Yeşil Hat istasyonlarının mühendislik haritaları, Çinli ve İsrailli işçilerin kişisel bilgileri, telefon numaraları, kişisel iş sözleşmeleri, konut adresleri, kimlik fotoğrafları vb. yer alıyor. .

Siyonist Walla web sitesi ayrıca Çinli “CSCEC” şirketinin sunucularını hackleyen bilgisayar korsanlarının Filistinli direnişçilerle bağlantılı olduğunu yazdı.

Bu habere göre Tel Aviv metrosu henüz tamamlanmadı ve bundan önce de Tel Aviv metrosunun işletim sistemlerine, kontrol monitörlerine ve sunucularına yönelik büyük çaplı bir siber saldırı gerçekleştirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × two =