Tel Aviv Liderleri Arasındaki Ayrım Gündengüne Derinleşiyor

Tel Aviv Liderleri Arasındaki Ayrım Gündengüne Derinleşiyor

Acilnews’in yabanacı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin eski başbakanı Naftali Bennett, Yair Lapid’in taraflar arasındaki mevcut gerilimi çözme talebine olumsuz yanıt verdi.

Siyonist medyaya göre, Bennett, Lapid’in bu rejimin Dışişleri Bakan Vekili pozisyonunu üstlenme ve iki taraf arasındaki mevcut gerilimi çözme teklifini kabul etmeyi reddetti.

Geçen ay, muhalefetin artan baskısının ardından, Bennett parlamentoyu feshetmeye ve başbakanlıktan istifa etmeye karar verdi ve işgal altındaki bölgelerde erken seçimlere kadar Tel Aviv kabinesinin işlerini yönetmek üzere halefi olarak Lapid’i atadı.

Siyonist rejimin eski başbakanı, Lapid’i ihanetle suçluyor ve bazı taviz taleplerine bazı gizli raporlar hazırlayarak ve bu rejimin düzenleyici organlarına göndererek karşı çıktığını iddia ediyor.

İsrail Hum gazetesi daha önce Bennett’in bir yıllık başbakanlık görevi nedeniyle Siyonist rejimin başbakanlarına verilen ayrıcalıkları kullanma hakkına sahip olduğuna inandığını yazmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − 11 =