Suriye’deki ABD Üslerine Yeni Bir Saldırı Daha Yapıldı

Suriye’deki ABD Üslerine Yeni Bir Saldırı Daha Yapıldı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Defalarca drone ve roket saldırılarının hedefi olan Suriye’deki Amerikan üsleri bir kez daha direniş güçleri tarafından saldırıya uğradı.

Habere göre, Suriye’deki yerel kaynaklar, bugün öğleden sonra Suriye’nin kuzeydoğusundaki bir Amerikan üssüne saldırı düzenlendiğini ve ülkenin Suriye’deki bir diğer üslerine yakın bölgelerden patlama duyulduğunu bildirdi.

Bir saha kaynağının aktardığına göre, çok sayıda roketin Haseke vilayetinin güneyindeki kuzeydoğu Suriye el-Şedadi’deki Amerikan üssüne hedef aldığını bildirdi.

El Meyadin muhabirinin aktardığına göre, Deyrizor vilayetinin doğusundaki El-Omar petrol sahası yakınındaki El-Khadra köyündeki Amerikan üssü çevresinde çok sayıda patlama duyulduğunu ekledi.

Henüz hiçbir grubun bu saldırıların sorumluluğunu resmi olarak üstlenmemiş olmasına rağmen, Irak’taki İslami direniş, Filistin halkına destek amacıyla son birkaç günde Suriye’nin doğu ve kuzeydoğusundaki ve Irak’ın çeşitli bölgelerindeki Amerikan üslerine defalarca saldırdı.

Irak direnişi, Siyonist rejimin Gazze’ye yönelik saldırılarından Amerika’nın sorumlu olduğu konusunda ısrarla vurguluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 + 14 =