Skandalı dünyaya duyurdular! ABD, Türkiye’ye karşı harekete geçti

Skandalı dünyaya duyurdular! ABD, Türkiye’ye karşı harekete geçti

Türkiye’nin Akdeniz’in doğusundaki faaliyetlerini engellemek için provokasyonlarda bulunan Yunanistan’a Avrupa Birliği’nin ardından bir destek de ABD’den geldi.

Foto - ABD'DEN TÜRKİYE'YE KARŞI SKANDAL HAMLE! New York Times gazetesi, Amerika Birleşik Devletleri'nin Yunanistan ile Girit adasındaki ortak üsse büyük bir savaş gemisi göndereceğini duyurdu.

ABD’DEN TÜRKİYE’YE KARŞI SKANDAL HAMLE! New York Times gazetesi, Amerika Birleşik Devletleri’nin Yunanistan ile Girit adasındaki ortak üsse büyük bir savaş gemisi göndereceğini duyurdu. #2

Foto - Gazeteye göre; bu skandal hamle Doğu Akdeniz'de Türkiye'ye karşı gerilimi tırmandıran Yunanistan'a sembolik destek ve bölgede doğal gaz arama çalışmaları yapan Türkiye'nin bu faaliyetlerinden duyulan hazımsızlığın göstergesi.

Gazeteye göre; bu skandal hamle Doğu Akdeniz’de Türkiye’ye karşı gerilimi tırmandıran Yunanistan’a sembolik destek ve bölgede doğal gaz arama çalışmaları yapan Türkiye’nin bu faaliyetlerinden duyulan hazımsızlığın göstergesi. #3

Foto - İsmi açıklanmayan üst düzey bir ABD'li diplomatın kaynak gösterildiği haberde,

İsmi açıklanmayan üst düzey bir ABD’li diplomatın kaynak gösterildiği haberde, “Hershel ‘Woody’ Williams” adlı geminin, Türkiye’den 600 mil uzakta, Girit adasının kuzeybatı sahilindeki Suda Körfezi’nde konuşlandırılacağı aktarıldı. #4

Foto - Lara Jakes imzasını taşıyan haberde; söz konusu savaş gemisinin, Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginliğin tırmanması halinde müdahale edecek türden olmadığı da belirtildi.

Lara Jakes imzasını taşıyan haberde; söz konusu savaş gemisinin, Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginliğin tırmanması halinde müdahale edecek türden olmadığı da belirtildi.

KAYNAK: Yeniakit.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twenty − thirteen =