Siyonistlerin Yemen’deki Limana Saldırısında Yunanistan’ın Rolü!

Siyonistlerin Yemen’deki Limana Saldırısında Yunanistan’ın Rolü!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Tel Aviv’deki kaynaklar, rejim ordusunun ve istihbarat servislerinin aylardır Yemen’deki Ensarullah mevzilerine yönelik olası bir saldırı için hazırlık yaptığını, geçtiğimiz günlerde bombalanan Hudeyde limanının da Tel Aviv’in hedef bankası içinde olduğunu ortaya çıkardı.

Habere göre, Üst düzey askeri kaynaklar, işgalci rejimin donanmasının Hodeidah limanını bahar başında bombalama planı konusunda Yunanistan’da eğitildiğini duyurdu.

Bu kaynaklar, işgalci ordunun Genelkurmay Başkanı’nın, 8 ay önce Genelkurmay Harekat Dairesi bünyesinde Yemen Şubesi adı verilen özel bir daire oluşturduğunu, bu dairenin kurulması fikrinin Yemen’in orta yerinde önerildiğini ifade etti.

Bu kaynaklara göre, Yemen ordusu güçleri, geçtiğimiz 7 Ekim’den bugüne kadar işgal altındaki topraklardaki hedeflere 220 füze ve drone saldırısı gerçekleştirdi.

Buna dayanarak Washington ve Tel Aviv, Yemen güçlerinin herhangi bir saldırısının başarılı olması halinde İsrail hava kuvvetlerinin bu Yemenli gruba karşı derhal harekete geçeceği konusunda mutabakata vardı.

Siyonist Hava Kuvvetleri, Yunanistan’ın hava ve kara sahasında gerçekleştirdiği klasik tatbikatlar kapsamında, Yemen’deki Ensarullah mevzilerini bombalamak üzere eğitildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 1 =