Siyonistlerin Kayıpları 300’e Ulaştı

Siyonistlerin Kayıpları 300’e Ulaştı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin direniş güçlerinin bugünkü operasyonları sonrasında işgal altındaki bölgelerde Siyonistlerin kayıpları 300 ölüye, 1450’den fazla yaralıya ulaşmış olup bunlardan 285’inin ağır yaralandığı bildirilmektedir.

Habere göre, Siyonist rejimin basında çıkan haberlere göre, direniş güçlerinin bugünkü operasyonları nedeniyle işgal altındaki topraklarda Siyonistlerin kayıpları 300 ölüye ve 1.450’den fazla yaralıya ulaştı; bunların 285’inin ağır yaralı olduğu bildirildi.

Cumartesi sabahı, Gazze Şeridi’nden Tel Aviv de dahil olmak üzere Siyonist rejimin çeşitli bölgelerine iki saatten fazla füze ve roket saldırıları düzenlendiği haberinin ardından Başkomutan Muhammed El Dzeif Filistin İslami Direniş Hareketi’nin (Hamas) askeri kolu İzzeddin El Kassam, Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırı operasyonunu duyurdu.

Ketaib El Kassam Başkomutanı’na göre, “Mescid-i Aksa fırtına operasyonunun ilk saldırısında düşman mevzilerine, havaalanlarına ve bunların tahkimatlarına 5 binden fazla füze ve roket atıldı.”

Direniş güçleri ayrıca, geçici rejim için tam bir güvenlik ve istihbarat başarısızlığı olarak kabul edilen eşi benzeri görülmemiş bir eylemle en az yedi Siyonist yerleşim yerine sızdı. İzzeddin El Kassam savaşçılarının yerleşim yerlerindeki varlığına ilişkin birçok video yayınlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × five =