Siyonistlerin Filistin’den Kaçma Zamanı mı Geldi?

Siyonistlerin Filistin’den Kaçma Zamanı mı Geldi?

Acilnews’in yaancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Önde gelen Arap yazar Abdul Bari Atwan, Siyonist rejimin yakında yıkılacağına dair işaretlere atıfta bulunarak, Arap rejimleriyle normalleşmenin İsrail’e de yardımcı olmayacağını vurguladı.
Habere göre, Arap dünyasının önde gelen analistlerinden ve Rai Al-Youm gazetesinin genel yayın yönetmeni Abdul Bari Atwan, yeni makalesinde Siyonist uzmanların son itiraflarını inceliyerek İsrailli uzmanlar ve analistlerin yaptığı itirafların İsrail için acı gerçekleri yansıttığını da sözlerine ekledi:

İlk olarak, emekli bir İsrail ordusu generali ve Arap-Siyonist savaşında uzmanlaşmış Şaul Ariel, İbranice yayınlanan Haaretz gazetesinde yayınlanan bir makalede, Siyonist hareketin “demokratik bir İsrail devleti” kurma hayalini gerçekleştiremediğini ve İsrail’in lehine çalışmadığını yazdı.

İkincisi, kıdemli bir İsrailli analist olan Ari Şafit, aynı gazetede daha karamsar bir makale yayınladı ve şunları söyledi: “Geri dönüşü olmayan bir noktaya ulaştık, İsrailliler Filistin’e geldiklerinde Siyonist hareketin uydurduğu bir yalanın ürünü olduklarını anladılar ve bu yalan için tarih boyunca her türlü aldatmaca ve hileye başvurdular. İsrailliler Filistin’de bir geleceklerinin olmadığını ve Filistin’in Vaat Edilmiş Topraklar olmadığını anladılar. İsrail ölüyor ve şimdi San Francisco ve Berlin’e taşınma zamanıdır.”

Üçüncüsü, Siyonist solcu bir yazar olan Gideon Levy, bir makalesinde şunları yazdı: “Tarihin en zor uluslarıyla karşı karşıyayız ve İsrail’in maruz kaldığı intihar ve kanser süreci, tedavisi olmayan son aşamalarına ulaştı. Demir kubbe sistemi ve güçlü duvarlar ve nükleer bombalar bile yardımcı olmayacaktır.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twenty + 2 =