Siyonistler Yaşlı Filistinli Kadına Vahşi Saldırısı!/Video

Siyonistler Yaşlı Filistinli Kadına Vahşi Saldırısı!/Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İşgalci ordunun desteklediği, aralarında Filistinli bir ailenin de bulunduğu bir grup yerleşimci, Batı Şeria’nın güneyinde yer alan El Halil’de 60 yaşındaki bir kadın ile bir akrabasını ağır yaraladı.

Habere göre, Savaşın başladığı 7 Ekim’den bu yana, uzak bölgelerdeki düzinelerce Filistinli aile, yerleşimcilerin artan saldırılarına maruz kalıyor.

El-Alam muhabiri, aileleri Batı Şeria’nın güneyinde yer alan El Halil’in Şa’b El-Batam bölgesinde yaşayan Filistinli çocukların, yerleşimcilerin kendilerine yönelik saldırıları nedeniyle artık güvende olmadıklarını bildirdi.

Bir grup yerleşimcinin son saldırısının Hacca ve Zaha el-Najjar’ın ailesine yönelik olduğunu, bu yaşlı Filistinli kadının akrabalarından birini ölümden kurtarmak ve onu korumak isterken başından ciddi şekilde yaralandığını sözlerine ekledi.

Topraklarını ve atalarının mirasını Siyonistlere karşı korumak için 30’dan fazla ailenin burada yaşadığını kaydetti.

İşgalciler, siyasi hedeflerine ulaşmak için yerleşimcileri istismar ediyor ve onların tam desteğiyle El Halil’in güneyindeki yüzlerce ücra topluluktan biri olan El Batam halkına saldırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 2 =