Siyonistler ve ABD Tatbikatında İran’ın Nükleer Tesislerine Saldırı Simülasyonu

Siyonistler ve ABD Tatbikatında İran’ın Nükleer Tesislerine Saldırı Simülasyonu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Jerusalem Post, Amerika ile İsrail arasındaki en büyük ortak tatbikatlardan birinin bugün İran’ın nükleer programına yönelik bir saldırı simülasyonuyla başlayacağını bildirdi.

Middle East News, bu ortak tatbikatın Akdeniz sularında gerçekleştirileceğini ve Perşembe gününe kadar devam edeceğini ve savaşçıların İran’a ulaşma misyonunu simüle etmek için Hava Kuvvetlerinin uzun uçuşlarını içereceğini bildirdi.

Haberde “İsrail’in İran’ın nükleer tesislerine karşı askeri seçeneği kullanmaya hazır olduğunu” ekledi.

Bu tatbikat, işgal ordusu Genelkurmay Başkanı’nın ABD’nin üst düzey güvenlik yetkilileri ve askeri komutanlarıyla bir araya geldiği Washington gezisinden dönüşünden sonra gerçekleştiriliyor.

Önümüzdeki dönemde ABD Ordusu ile ABD Ordusu Merkez Karargahı arasındaki ortak işbirliğinde somut bir artış göreceğimizi vurgulayarak, İsrail’in İran’ın bölgedeki pozisyonlarına karşı güçlü bir şekilde harekete geçeceğini bildirildi.

Bu yılın başında ilk kez Kızıldeniz’de ABD komutasındaki en büyük çok uluslu deniz tatbikatına katılan İsrail ordusu, son yıllarda Hava Kuvvetleri için de çok sayıda ortak eğitim programı düzenledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 + 17 =