Siyonistler Durumları Vahim Olan 7 Filistinli Tutukluyu Serbest Bıraktı!

Siyonistler Durumları Vahim Olan 7 Filistinli Tutukluyu Serbest Bıraktı!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejim, Gazze’de yaşayan 7 Filistinli tutsağı bu rejimin hapishanelerinden serbest bırakırken, bu tutuklularda işkencenin izleri açıkça görülüyor.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin raporuna göre, Gazze’de yaşayan 2’si kadın 7 Filistinli tutuklu, İsrail işgal güçlerinin işkenceleri sonucu Siyonist rejimin hapishanesinden fiziksel ve zihinsel durumları oldukça kötü durumda olduğu için serbest bırakıldı.

Cezaevinden çıkan 7 tutuklu, Gazze Şeridi’nin merkezindeki Mescid-i Aksa Şehitleri Hastanesi’ne nakledilerek tedavi altına alındı.

Serbest bırakılan iki esir kadından biri, Al Arabi kanalına verdiği röportajda Siyonistlerin hapishanede kendilerine işkence yaptığını ve kıyafet giymelerine bile izin vermediklerini söyledi!

Filistin Kızılayı da, serbest bırakılan ve işkence gören tutukluların durumlarının ağır olduğu hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındığını duyurdu.

Bu tutsaklar, Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının başladığı 7 Ekim tarihinden itibaren esir tutulmaktaydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 + thirteen =