Siyonistler direniş cephelerinin birleşmesinden korkuyorlar

Siyonistler direniş cephelerinin birleşmesinden korkuyorlar

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu haber kaynağına göre; Üst düzey bir Hamas üyesi olan Zaher Jabarin, Siyonist rejimi Filistin direniş liderlerine karşı herhangi bir eylemde bulunmaları konusunda uyardı ve bunu Hamas’a karşı bir savaş olarak nitelendirdi.

Şahab’a göre, Salih el-Aruri başkanlığındaki direniş komutanlarına herhangi bir zarar verilmesinin savaş ilan etmek gibi olacağını ve direnişin karşılık vereceğini ve işgalci rejime herhangi bir saldırıya izin vermeyeceğini söyledi.

Jabarin: “Bütün Filistin halkı bu işgalcinin katliamına maruz kaldı ve kanımız bu ülkenin kadınlarından, çocuklarından ve gençlerinden daha renkli değil.” Hamas ve direniş komutanları tarihsel olarak birçok şehit verdi.

Siyonist rejim, direnişi terör politikasıyla sonlandıracağını düşünmesinin bir hayal olduğunu vurguladı. İşgalcilerin suçlarına karşı direniş boş yere oturmaz.olarak oturmaz.

Jabarin: İsrail tehditlerinin Filistin halkını korkutmadığını ve direnişlerini sona erdirmediğini söyleyerek sözlerini sonlandırdı; İşgalci rejim, direnişin çeşitli cephelerinin birbiriyle bağlantılı olmasından korkuyor.

Bu bağlamda, Filistin Direniş Grupları Ortak Odası’nın geçen Pazartesi gecesi komutanlığı, Siyonist düşmanın, “ateşli savaş arabaları” olarak adlandırdığı savaş manevrasının ayının başında herkesin hazır olduğunu açıklamasıyla aynı zamana denk geldi. hizipler ve Filistin askeri örgütlerinin Siyonist rejime karşı karşıya geleceği vurgulandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve + 20 =