Siyonist Yetkililer: Hamas, İsrail’i Denizde Şaşırtmaya Hazırlanıyor

Siyonist Yetkililer: Hamas, İsrail’i Denizde Şaşırtmaya Hazırlanıyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İsrail askeri çevreler, 2021’deki son Gazze savaşından bu yana Hamas’ın donanmasını güçlendirmek ve daha fazla yetenek geliştirmek için büyük çaba sarf ettiğini bildirdi.

Habere göre, Hamas’ın deniz yeteneklerinin bu güçlendirilmesi ve geliştirilmesi, hızlı tekneler ve jet skilerin donatılmasını içeriyor, bu da onların sınırların yakınında işgal altındaki yerleşimlere karşı denizden karaya saldırılar gerçekleştirmelerini yardımcı olacağı belirtildi.

Hamas’ın deniz faaliyetlerine ilişkin raporlar, geçtiğimiz haftalarda yeni bir deniz harekâtının başlatıldığını duyurmasıyla örtüşüyor; Filistin direnişi, işgalcilerin Gazze Şeridi halkına dayattığı “deniz kuşatmasını” kırmaya çalışıyor.

Buna ek olarak, Siyonist rejim, Hamas’ın askeri gücünü geri kazanmaya, daha isabetli ve ölümcül uzun menzilli füzeler de dahil olmak üzere çok çeşitli silahlarla donatılmış saldırı ve savunma tünellerinin bir kısmını yeniden inşa etmeye ve sürekli olarak uçaksavar donatmaya çalıştığını iddia ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 − four =