Siyonist Yetkililer: Anlaşmaya Varamazsak Mahkumlar Ölücek!

Siyonist Yetkililer: Anlaşmaya Varamazsak Mahkumlar Ölücek!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin güvenlik yetkilileri, bu rejimin Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas ile anlaşmaya varmaması halinde Siyonist tutsakların Gazze Şeridi’nden canlı olarak geri dönmeyeceğini vurguladı.

Habere göre, Amerikan gazetesi Wall Street Journal, Siyonist güvenlik yetkililerinden alıntı yaparak şunları yazdı: “Eğer Hamas’la yakın zamanda bir anlaşmaya varamazsak, tutukluların çoğu öldürülecek ve canlı olarak geri dönmeyecek.”

Siyonist güvenlik yetkililerinin çoğu, Aksa Tufanı operasyonunda Gazze’de ele geçirilen 105 tutuklunun geri gönderilmesinin tek yolunun anlaşmaya varmak olduğuna inanıyor.

Siyonist rejimin eski bir istihbarat görevlisi de bu konuya işaret ederek şunları söyledi: Eğer bir anlaşmaya varamazsak esirlerin çoğu İsrail’e (işgal altındaki topraklara) dönmeyecek.

İsrail rejiminin mahkumlar hakkında doğru istihbarat verilerine ihtiyaç duyduğuna işaret eden bu istihbarat yetkilisi, şunları vurguladı: Mahkumların ve gardiyanların yerlerinin ayrıntılarını bilecek bir teknoji bulunmamaktadır.

Daha önce Siyonist rejimin güvenlik ve istihbarat teşkilatlarının başkanları Binyamin Netanyahu’yu Hamas’la tutuklu değişimi konusunda anlaşmaya varma süresinin sona erdiği konusunda uyarmıştı.

Siyonist güvenlik yetkilileri, müzakerelerde gecikmenin ve bazı spesifik konularda ısrar etmenin bedelinin mahkumların öldürülmesi olabileceğini de sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − 6 =