SİYONİST YERLEŞİMCİLER MESCİD-İ AKSA’YA SALDIRDI

SİYONİST YERLEŞİMCİLER MESCİD-İ AKSA’YA SALDIRDI

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist yerleşimciler dün Cumartesi günü Mescid-i Aksa’ya günlerce üst üste saldırdı. Siyonist rejimin yerleşimcileri Filistin kutsallarına karşı düşmanca eylemlerini sürdürüyor. Yerleşimciler Cumartesi günü yine Mescid-i Aksa’ya vahşice saldırdı.
Verilen bilgilere göre, Siyonist yerleşimciler Mescid-i Aksa’ya saldırdıktan sonra İslam karşıtı sloganlar attılar. Mescid-i Aksa saldırısının ardından Filistinliler ile vatandaşlar arasında şiddetli çatışmalar çıktı.

Bu arada Hamas İslami Direniş Hareketi’nin üst düzey bir üyesi olan Mohammad Hamadeh, kısa süre önce hareketin Mescid-i Aksa’yı savunmak için halka hazırlık çağrısı yaptığını duyurdu.

Üst düzey Hamas üyesi şunları söyledi: Mescid-i Aksa’ya yapılan vahşi saldırıda yerleşimcilerin eylemleri tamamen organizedir ve plana göre önceden belirlenmiştir. Siyonist polis yerleşimcileri destekliyor.

Hamadeh, “Siyonist rejimin yerleşimcileri, önümüzdeki günlerde rejim vesilesiyle Mescid-i Aksa’ya saldırmayı planlıyorsa, Filistinlileri öfke gününe davet ediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 − three =