Siyonist Subaylardan İtiraf: Gazze’de Zafere Ulaşmak Çok Uzak…

Siyonist Subaylardan İtiraf: Gazze’de Zafere Ulaşmak Çok Uzak…

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre, Gazze Şeridi’ndeki Siyonist rejimin subayları, genelkurmay başkanlarına gönderdikleri bir mesajda, bu şeritte Filistin direnişine karşı zaferin elde edilmesinin çok uzak olduğunu kabul etti.

Habere göre, Gazze Şeridi’ndeki Siyonist rejimin subayları, bu rejimin ordusunun Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi’ye mesaj göndererek şunu itiraf etti: Gazze’de durum zaferden uzak bir şekilde ilerliyor.

Mesajlarında şöyle dediler: Üst düzey ordu yetkililerinin zaferin yakın olduğuna dair sık ​​sık açıklama yapmalarına şaşırıyoruz; Çünkü düşmanın hâlâ sınır ötesi yetenekleri, insansız hava araçları ve devasa tünel altyapısı oldukalrını vurguladılar.

Bu mesaj, Gazze’deki savaşın 310’uncu gününe girdiği ve direniş savaşçılarının işgalcilere ağır darbeler indirmeye devam ettiği bir dönemde Siyonist Ordu Genelkurmay Başkanı’na gönderildi.

Gazze Şeridi’nde 10 ayı aşkın süredir devam eden savaşın ardından, bu şeridin farklı bölgelerinde işgalci rejimin askerleri ile direniş savaşçıları arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × two =