Siyonist Rejim’den Kudüs Hastanesine Bombala Uyarısı!

Siyonist Rejim’den Kudüs Hastanesine Bombala Uyarısı!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Gazze’deki El-Mu’amdani hastanesini bombalayarak binden fazla insanı öldüren Siyonist rejim, bu kez de bu şehirdeki Kudüs hastanesini bombalamaya çalışıyor.

Habere göre, Siyonist rejimin Gazze’deki Mu’amdani hastanesini bombalayarak işlediği barbarca suçun ardından Siyonistler bu kez Kudüs hastanesini bombalamanın peşindedir.

Filistin Kızılayı, Siyonistlerin bir saat içinde bu kurumun yetkilileriyle üç kez temasa geçtiğini ve Kudüs Hastanesi’nin boşaltılması gerektiğini vurguladığını duyurdu.

El Arabi haber kanalı, Filistin kurumunun Gazze’deki Kudüs Hastanesi’nde yeni bir katliamın önlenmesi için tüm dünya halkından derhal harekete geçmesini istediğini bildirdi.

Filistin Kızılayı bu hastanede 400 hastanın bulunduğunu ancak 12 bin kişinin Siyonist bombardımanından kaçmak için buraya sığındığını söylüyor.

Bu hafta Siyonist rejim, el-Mu’amdani hastanesini bombalayarak tarihinin en iğrenç suçlarından birini işledi. Filistin Yönetimi Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref El Kadara, bu hastanenin Siyonist savaş uçakları tarafından bombalanması sırasında 1000’den fazla kişinin şehit olduğunu açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − nine =