Siyonist Rejim’in Savaş Uçaklarının Saldırıları Sonucu Onlarca Şehit…/Video

Siyonist Rejim’in Savaş Uçaklarının Saldırıları Sonucu Onlarca Şehit…/Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Gazze Şeridi’ne yönelik saldırının 249’uncu gününde İsrail savaş uçakalrı ve topçuları Gazze’nin farklı bölgelerine ateş açarak vatandaşların evlerini ve insanların toplanma merkezlerini bombalayarak onlarca insanı öldürdü veya yaraladı.

Habere göre, Sivil Savunma kurtarma ekipleri siyonist uçaklarının bombardımanı sonrası Gazze’nin Şeyh Rezwan ve Derj mahallelerinde çok sayıda şehidi enkaz altından çıkardı, enkaz altında kalanları arama çalışmaları ise sürüyor.

Siyonist rejim savaş uçakları Gazze Şehri’nin El-Şeyh Rızvan Mahallesi’ndeki Ebu İskender bölgesinde Filistinli bir ailenin evine düzenlediği saldırıda çok sayıda vatandaş hayatını kaybetti veya yaralandı. Enkaz altında kalanları arama çalışmaları sürüyor. Yaralılar ve şehitlerin cenazeleri Mudani Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ayrıca Siyonist rejim savaşçılarının Gazze’nin merkezindeki Derj mahallesinde Filistinlilere ait bir evin enkazından 8 şehidin ve çoğu çocuk çok sayıda yaralının naaşı çıkarıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 5 =