Siyonist Rejimin Savaş Kabinesi Feshedildi

Siyonist Rejimin Savaş Kabinesi Feshedildi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist kaynaklar Netanyahu’nun savaş kabinesini feshettiğini duyurdu.

Habere göre, Siyonist rejim yetkililerinin Gazze savaşının tarzı, ateşkes ve esir değişimi konusundaki görüş ayrılıkları ve çatışmalarının gölgesinde, Siyonist Radyo ve Televizyon Örgütü bugün İçişleri Bakanı’nın şunları bildiridiğini belirtti: ”Bu rejimin güvenliği Itamar Ben Gower, savaş kabinesine katılmak istiyor ancak Netanyahu kendi isteği üzerine savaş kabinesini feshetti.”

Siyonist rejimin savaş kabinesinin feshedilmesinin ardından rejimin 12 TV kanalı da Netanyahu’nun savaş kabinesi yerine hassas konularda istişarede bulunacak sınırlı bir kabine kuracağını duyurdu.

Yedioth Ahronoth gazetesi de Netanyahu’nun savaş ve stratejik işler bakanları ile İç Güvenlik Konseyi başkanından oluşacak sınırlı bir siyasi kabine kuracağını kaydetti.

Daha önce İsrail savaş kabinesi üyesi Benny Gantz bu kabineden istifa etmiş ve Netanyahu’dan mümkün olan en kısa sürede erken seçim yapılmasını istemişti.

Ayrıca bu rejimin savaş bakanı Yoav Galant’tan Netanyahu’nun kabinesinden istifa etmesini istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 + 8 =