Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı’na hacker saldırısı

Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı’na hacker saldırısı

Kimliği bilinmeyen bir hacker grubu, Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı’na düzenlediği saldırıda hassas bilgiler ele geçirdi ve Filistinli esirlerin serbest bırakılması halinde bu bilgileri satmaya hazır olacaklarını vurguladı.

İRNA haber ajansının bildirdiğine göre bu hacker grubu dün Çarşamba günü, Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı bilgisayarlarına sızarak hassas bilgiler elde ettiğini duyurdu.

Bu arada güvenlik kaynakları Siyonist “Israel Hayyum” gazetesinden naklen aktardığına göre  bu bakanlığın bilgisayarlarının hacklendiğini itiraf etti.

İbranice çıkan bu gazetenin haberine göre, bu haberi Telegram’da aktaran hacker grubu, İsrail Savaş Bakanlığı’nın bilgisayar sistemleri verilerine başarıyla eriştiğini ve bunu 3 milyon doların üzerinde bir fiyata satışa sunduğunu söyledi.

Siyonist gazete Israel Hayyum  da bilgisayar korsanlarının kapsamlı veriler elde ettiğini, ancak yalnızca İsrail’in 500 Filistinli esiri serbest bırakmayı kabul etmesi durumunda bunları satmayı düşündüklerini bildirdi.

Siyonist rejimin güvenlik kaynakları da Savaş Bakanlığı sistemlerindeki güvenlik ihlalinin hackerların sızmasına yol açtığını doğruladı ancak ne tür bilgilerin çalındığını belirtmediler.

Soykırımcı Siyonist rejimin altyapısına çeşitli grupların yaptığı siber saldırılar ve hayati bilgilere erişim ve bunların yayılması, bu işgalci rejimin içi boş siber yapısının çökmesine yol açmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 + sixteen =