Siyonist Rejimin Savaş Bakanı, Askere Hazır Ol Emri Yayınladı

Siyonist Rejimin Savaş Bakanı, Askere Hazır Ol Emri Yayınladı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Geçici Siyonist rejimin Savaş Bakanı Benny Gantz, Perşembe günü öğleden sonra Lübnan sınırında konuşlanmış askerlerine teyakkuz halinde olmalarını emretti.

Haeberde, Gantz’ın Siyonist orduya birkaç günlük savaşa hazırlanmalarını emrettiğini bildirdi; Çünkü Siyonist yetkililere göre Lübnan Hizbullah hareketi ile yeni bir çatışma ihtimali arttı.

Ayrıca, Siyonist rejim ile Lübnan arasındaki deniz sınırı müzakereleri konusundaki anlaşmazlığın ardından Gantz’ın işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde bulunan askerlerin tam olarak hazırlanmasını emrettiğini bildirdi.

Walla haber sitesi de dramatik bir değişiklik olduğunu ve bugün Lübnan ile Siyonistler arasındaki müzakerelerin çıkmaza girdiğini bildirdi. Çünkü Siyonist rejim, Lübnan’ın anlaşma taslağına ilişkin çekincelerinin anlaşmanın iç mantığının açık bir ihlali olduğunu ve onu dengeyi bozduğunu iddia ediyor.

Bu gelişmelerin devamında Siyonist Ordu Radyosu, bu rejimin donanma ve deniz kuvvetlerinin alarma geçirildiğini duyurdu. Bazı İsrailli kaynaklar, terörün yoğunluğunu ve Siyonist yerleşimcilerin korkusunu bildiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × five =