Siyonist Rejim’in Lübnan’ın Güneyine İHA Saldırısında 2 Kişi Şehit Oldu

Siyonist Rejim’in Lübnan’ın Güneyine İHA Saldırısında 2 Kişi Şehit Oldu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İsrail’in Lübnan’ın güneyine düzenlediği insansız hava aracı saldırısı iki kişinin şehit olmasıyla sonuçlandı.

Haber kaynaklarının aktardığına göre İsrail’e ait bir drone, Lübnan’ın güneyindeki Şahabieh kasabasında bir aracı hedef aldı.

Lübnan kaynakları bu saldırıda 2 kişinin şehit olduğunu duyurdu. Bu arada Siyonist rejimin işgalci ordusu, bu cephede 12 saatlik geçici ve temkinli barışın ardından dün (Pazar) Kurban Bayramı’nın ilk gününde savaş uçakları ve top mermileriyle Güney Lübnan’daki sınır kasabalarını hedef aldı.

Lübnan’ın resmi haber ajansı, İsrail savaş uçaklarının güneydeki Bent Jbeil bölgesindeki Yaroun şehrini havadan karaya iki füzeyle hedef aldığını bildirdi.

12 saatlik geçici barışın ardından işgalci ordunun topçu birlikleri Halta ve Kafr Shoba kentlerinin banliyölerini hedef aldı. Siyonist rejimin Lübnan ile kuzey sınırlarında gerilimin tırmanmasının ardından bir Amerikan medyası, ABD Başkanı’nın özel temsilcisi Joe Biden’ın, İsrail ile Lübnan arasında gerilimin tırmanmasını önlemek amacıyla Tel Aviv’e gideceğini duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × one =