Siyonist rejimin güvenlik yetkilisi: Nasrallah’ın sözleri hafife alınmamalı

Siyonist rejimin güvenlik yetkilisi: Nasrallah’ın sözleri hafife alınmamalı

Siyonist rejimin güvenlik teşkilatı başkan yardımcısı, Lübnan Hizbullah hareketinin genel sekreteri Seyyid Hassan Nasrallah’ın açıklamalarının hafife alınmaması gerektiği uyarısında bulundu.

Siyonist rejimin güvenlik teşkilatı başkan yardımcısı “Eitan Bin David”, Lübnan Hizbullah hareketinin genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’ın açıklamaları küçümsenmemelidir” dedi.

“el-Meyadin” kanalı, Bin David’in Siyonist rejimin 13. kanalına Seyyid Hasan Nasrallah‘ın İsrail’in sadık bir düşmanı olduğunu söylediğini bildirdi.

Bin David, “Nasrallah’ın yetenekleri küçümsenmemeli, konuşmaları dinlenmeli ve açıklamaları ciddiye alınmalı.” dedi.

Siyonist rejimin Kanal 13 analisti Tsivi Yehzakli de bu konuda özellikle Nasrallah’ın sözlerinin dikkate alınması gerektiğini, özgüveninin arttığını ve tehditlerinin ciddiye alınması gerektiğini söyledi.

Bu sözler, Seyyid Nasrallah’ın önde gelen Siyonist medyanın büyük ilgisini çeken 33 Gün Savaşı’nda Hizbullah’ın zaferinin 17. yıldönümü münasebetiyle yaptığı konuşmanın ardından geliyor.

Siyonist rejim ordusunun yedek tuğgenerali ve bu rejimin güvenlik hareketinin kurucusu Amir Oyvi, Siyonist rejime ait kanal 13’e verdiği bir röportajda, Seyyid Hasan Nasrallah’ın güveninin hassas güdümlü füzelere dayandığını belirtti.

Birkaç gün önce Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’ın sözlerini yansıtan Siyonist rejim medyası, dikkatleri Seyyid Hasan Nasrallah’ın şu sözlerine çevirdi: Lübnan’a saldırı olursa İsrail, Taş Devri’ne geri dönecek.

Nasrallah, Hizbullah’ın İsrail’e karşı kazandığı 33 günlük zaferinin 17. yıl dönümü münasebetiyle yaptığı açıklamalara şöyle devam etti: Direniş eksenine karşı savaş başlarsa geriye “İsrail” diye bir şey kalmaz.

Seyyid Nasrallah şöyle devam etti: “Düşman taarruz aşamasını geçmiş, inisiyatifin elinde olduğu noktadan savunma konumuna geçmiştir.

Nasrallah, “İsrail” ordusunun bugün geçmişe göre en kötü durumda olduğuna dikkat çekti.

Yoav Gallant Salı günü işgal altındaki Filistin’in Lübnan ile olan kuzey sınırlarını ziyaretinde şunları ekledi: Uyarıyorum, Hizbullah bir hata yaparsa Lübnan’ın tamamına saldırmak için tüm gücümüzü kullanmaktan çekinmeyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five + thirteen =