Siyonist Rejimin Güvenlik Birimlerinde Hamas’ın Etkisi Devam Ediyor

Siyonist Rejimin Güvenlik Birimlerinde Hamas’ın Etkisi Devam Ediyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin güvenlik kurumlarında Hamas’ın etkisi devam ediyor Siyonist rejimin güvenlik ve iç istihbarat teşkilatı (Shin Bet), işgal altındaki topraklarda çalışan Filistinli bir çalışanınHamas adına casusluk suçundan tutuklandığını duyurdu.

Habere göre, Filistin direniş gruplarının Siyonist rejimin istihbarat ve güvenlik yapılarına sızma ve sızma serileri devam ediyor. Bu bağlamda İsrail iç güvenlik ve istihbarat teşkilatı, Gazze’de yaşayan ve işgal altındaki topraklarda çalışan Filistinli bir çalışan olan “Saber Mahmoud Youssef Abu Tabat”ın Hamas adına casusluk yapmak suçlamasıyla tutuklandığını duyurdu.

Gazze’nin merkezindeki Deir al-Balah’ta yaşayan 28 yaşındaki bir kişi, İsrail’in hassas merkezlerinden bilgi toplamak ve bilgi toplamayı ve Hamas için Şin Bet ajanlarını ve casuslarını tespit etmeyi amaçlayan görevleri yürütmekle suçlanıyor.

Son dönemde Mossad ve Şin Bet tarafından gerçekleştirilen tutuklamalar dizisinin devamında bu vatandaşın tutuklanması, Siyonist rejimin istihbarat ve güvenlik yapısının Filistin direniş gruplarına karşı savunmasızlık seviyesinin arttığına işaret ediyor.

Gazze’de işgal altındaki topraklarda yaşayan Filistinli işçilerin varlığı konusu, son zamanlarda Siyonist rejimin istihbarat ve güvenlik kurumlarının başkanları arasında tartışmalı konulardan biri haline geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 1 =