Siyonist Rejimin Gazze’deki Ölü Sayısı 600’e Çıktı

Siyonist Rejimin Gazze’deki Ölü Sayısı 600’e Çıktı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist İbrani medyası Siyonist ordusunun Gazze’de ölü sayısının 600 kişiye yükseldiğini bildirdi.

Habere göre, Siyonist medya Gazze savaşında İsrail ordusunun kayıplarının sayısı 600 kişiye ulaştığını bunların 264’ü Gazze’deki kara operasyonundan bu yana öldürüldüğünü bildirildi.

Siyonist rejimin Kanal 12’sinde şu ifadelere yer verildi: Gazze savaşının başlangıcından bu yana 4 bin 716’sı yedek kuvvetlerden olmak üzere 6 bin 800’den fazla subay ve asker yaralandı.

Siyonist Ordu, Pazartesi günü bu sabah, Gazze’nin güneyindeki çatışmalarda 77. Tabur’dan Çavuş Nadaf Cohen’in öldüğünü kabul etti.

İsrail ordusu da Pazar günü, kendi askerlerinden Esfan Weil’in Gazze’nin güneyindeki Han Yunus’ta düzenlenen roket saldırısında öldüğünü kabul etti.

İsrail ordusu kayıp rakamlarını gizli tutmaya çalışsa da Filistin direnişinin yayınladığı ayrıntılı açıklamalar ve videolar, bu rejimin ordusunun kayıplarının bu rejimin açıkladığından çok daha fazla olduğunu gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × 4 =