Siyonist rejimin “El Malkiye” askeri üssü Hizbullah’ın ateşi altında

Siyonist rejimin “El Malkiye” askeri üssü Hizbullah’ın ateşi altında

Lübnan Hizbullahı Pazartesi gecesi yaptığı açıklamada, işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde Siyonist rejimin “El Malkiye” askeri üssünü yerle bir ettiğini duyurdu.

İranpress haber ajansının bildirdiğine göre Hizbullah, Gazze Şeridi’ndeki Filistin halkına ve onların cesur ve onurlu direnişine destek olmak ve “El Malkiye” üssünün takip ve kontrolü amacıyla bu üssün uygun silahlarla hedef alındığını duyurdu.

Bir diğer haber ise Hizbullah’ın Lübnan’daki yürütme konseyi başkan yardımcısı “Ali Damuş” şunları söyledi:

“Siyonist rejimin tehditleri Lübnan direnişinin pozisyonunu değiştirmedi ve bu rejimin Gazze Şeridi’ndeki saldırganlığını durdurmak direnişin hedefidir.”

Lübnan’daki Hizbullah Yürütme Konseyi Başkan Yardımcısı ayrıca “Siyonist rejimin son dönemde Lübnan’a yönelik gerilimi ve tehditleri denklemlerimizi değiştirmedi ve Lübnan direnişinin savaş alanından çekilmesine neden olmayacak.”ifadesinin de altını çizdi.

Daha önce Lübnan Hizbullah Hareketi Merkez Konseyi üyesi Şeyh Nebil Kavuk “Direniş destek cephelerinin zayıflamasını kabul etmeyecek ve Gazze’ye destek konusunda öncü olacaktır. Siyonist düşmanın, Siyonist yerleşimcileri kurtarıp evlerine döndürmek için Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmaktan başka bir yolu yoktur” demişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − 9 =